Parametreler indirilebilir programlar güvenilir çevrimiçi kumarhaneler para bahisleriyle oynarken

Basamaklı mekanizmalar slot makinelerinde Başarıbet ve parametreler

Herkes, kulüp, biliyor böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor aynı algoritma.Kazanan kombo yeni simgeler almak ek ödül bir dönüş. Geleneksel başarı bet giriş ver oyuncu yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O başlar döndürme ve bekler aynı semboller aktif hatlar. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, sağlama müşteri fırsat yardımcı ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kazanan dizi.
  • Görüntüler bir ödül dizisi kaybolma (veya patlayabilir) ve boş alanlar oluşturmak.
  • Bu serbest konumlar oluştur veya (düşme) yeni işaretler.
  • Kullanıcı ödül alır eğer böyle ek olarak oluşturun kârlı bir dizi kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki kalan işaretler ile.

Süreç kazanan kombinasyonlar durmayacak tekrarlanır ödeme hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler iş aynı. En yeni bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’s Quest, üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Şöhret nedenleri kademeli makineler Basaribet

Müşteriler artık yeterli değil basit döndür makaralar ve görünmesi için bekleyin kazanma ödeme hatlarından biri.maksimum dinamik süreç ve ilginç eğlence tarafından ilgileniyor, farklı grafikler ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanizmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels tamamen bu istekleri karşılıyor. Gelişen kârlı kombinasyonlar ve bu yeni simgeler dikkat çekmek ve alevlendirmek duygular.Özellikle dalgalardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük kazanma.

Basamaklı makaralar yardım elde edin birden fazla kazanç. düşerken ücretli kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez kazanç miktarları sağlayabilir yeterince büyük miktar. Bazı tedarikçiler uygulayın çarpanlar ve katsayılar hangi önemli ölçüde artır kazanma.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkisi yoktur RTP makineler. Bir fırsat var seç emülatörler ile yüksek getiri yüzdesi (daha büyük 97 %) veya yeterince küçük (daha az %94). Bağımlılık yok düşme simgeler ve değer RTP beklenmiyor.

Ancak, basamaklı makaralar arttırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Mekanizma cihaz Başarı bet bunu süreçte telafi eder ana tur. Sonuç olarak makineler ile kademeli algoritma genellikle var artan uçuculuk. Çünkü makaralar haklı olarak kaydır iki kez (veya daha fazla) aynı maliyetle.Bu şunu doğrular kazanan diziler yapamayacak yaratacak yeterince sık. çığ oyun simülatörleri içindeki düzenlilik genellikle aşmaz %25-30.